Hoe Doelen Je Leven Bepalen

Een doel is een idee in je hoofd.  Meer is het niet. Het is iets wat je wilt of juist niet wil. Dat wat je wilt bereiken wordt bijna altijd gehinderd door zaken die je juist niet wil zien gebeuren.

Mensen die te veel mislukkingen in hun leven hebben ervaren roepen vaak zo iets van: ‘Ik heb geen doel in mijn leven!’ of ‘Ik weet niet meer wat ik met mijn leven aanmoet!’

Als je te veel aandacht schenkt aan zaken die je niet wilt dan wordt het best lastig om nog aandacht te schenken aan iets wat je wel zou willen. Het kan zelfs zo erg worden dat je in het geheel niet meer in staat bent om iets wat je wel zou willen in je gedachten vast te houden.

Mensen die vinden dat ze hier doelloos met de ziel onder hun arm rondlopen, kunnen misschien gebaat zijn met meer kennis over hoe doelen ons leven bepalen. Ik heb over dit onderwerp een e-boek geschreven wat je hier gratis kan downloaden. Het boekje verteld je precies wat er met je aan de hand is en hoe je ervan los kan komen.

Ik zeg niet dat het gemakkelijk is maar door het te lezen weet je in ieder geval hoe je doelen kan bereiken en hoe je het jezelf onmogelijk kan maken om je doelen te bereiken.

Dit boekje is niet alleen geschreven voor doelloze mensen het is geschreven voor iedereen die meer grip op zijn leven wil krijgen bij het nastreven van doelen.

Als je deze informatie niet nodig denkt te hebben omdat je geen problemen hebt met het bereiken van je doelen dan ken je vast wel iemand die er wel problemen mee heeft. Misschien wil je die persoon dan verwijzen naar deze website.

Dan maken we samen de wereld een beetje beter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.