Het overwinnen van een verlies

Het overwinnen van een verlies kan soms de grootste uitdaging zijn waar een mens voor komt te staan. Er is niets dat een grotere emotionele impact kan hebben dan een verlies of een dreigend verlies.

We krijgen hier allemaal vroeg of laat wel mee te maken.  Veel
mensen vragen zich af of ze zichzelf ooit nog goed kunnen voelen nadat een zwaar verlies hun leven ondersteboven heeft gekeerd.

Ik heb me serieus in dit onderwerp verdiept en het is een van de
reden dat ik met deze website ben begonnen. Ik realiseerde mij al snel dat  gezondheidskuren of mentale therapieën nauwelijks
resultaten geven als iemand is vastgelopen in een zwaar verlies.

Ik ben zelf in mijn leven geconfronteerd geweest met het fenomeen verlies en heb ook bij mijn naasten gezien wat een onbeschrijfelijk leed dit te weeg kan brengen.

Dit heeft mij gestimuleerd om een e-boek  te schrijven wat je hier gratis kunt downloaden. Ik hoop dat de informatie in dit boekje je enige steun kan bieden mocht je op het moment gebukt gaan onder een verlies of dreigend verlies.

Als je het e-boek gelezen hebt en je hebt er voor jezelf  iets aan
gehad misschien wil je het dan ook aan anderen aanbevelen door ze naar mijn website te verwijzen.

Je kent vast wel iemand onder je vrienden of kennissen die gebukt gaat onder een verlies of dreigend verlies. Je kan ze via deze weg misschien een duwtje in de rug geven waardoor ze de draad weer op kunnen pakken.

Ik hoop dat je dat wilt doen.

Dan maken we samen de wereld een beetje beter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.